Vaihtolavan vuokraus tarpeisiisi Salossa ja lähiseuduilla

Ota yhteyttä

Salon Seudun Ympäristöhuollon palveluihin kuuluu myös vaihtolavojen vuokraus. Saat vuokrattua meiltä vaihtolavat nopeallakin aikataululla. Tarjoamme vuokrattavia vaihtolavoja eri käyttötarkoituksiin, kuten esimerkiksi rakennustyömaille, remontin yhteyteen tai vaikka talkoisiin. Vaihtolavalla roskat kulkevat kätevästi pois tontilta tai työmaalta. Vaihtolavalla myös säästät jätteiden keräämisen ja lajittelun kustannuksia.

 

Vuokraamme vaihtolavat eripituisiksi ajoiksi sopimuksen mukaan. Voit saada vaihtolavan käyttöösi jopa samana päivänä. Ota yhteyttä ja kysy lisää vaihtoehdoista ja vuokra-ajoista!

Rakennusjäte

Vaihtolava on kätevä tapa kerätä rakennusjäte talteen rakennustyömaalla tai saneerauskohteessa. Toimitamme laadukkaat vaihtolavat työmaallesi sovituksi ajaksi ja nopeasti toimitettuna. Mikäli tehtävistä töistä kertyy erilaisia materiaaleja, voit vuokrata useamman lavan jätteen erittelyn helpottamiseksi ja turhien käsittelymaksujen välttämiseksi.

 

Vaihtolavalle mahtuu paljon tavaraa, mikä helpottaa rakennustöiden etenemistä. Mikäli vaihtolava täyttyy, voimme korvata täyttyneen vaihtolavan käden käänteessä.

Talkoojätteet

Onko taloyhtiösi järjestämässä pihatalkoot, mutta talkoojätteen keräyspaikka uupuu? Vuokraa meiltä kätevä vaihtolava taloyhtiösi tarpeisiin!

 

Kuljetamme lavan haluttuun paikkaan joustavasti ja lyhyelläkin aikataululla. Näin talkoot ja niistä syntyvä jäte ei aiheuta päänvaivaa, kun keräystä varten on järjestetty vaihtolava. 

Puu- ja pihajäte

Mikäli olet ehostamassa oman tonttisi pihaa tai karsimassa puita, vuokrattava vaihtolava voi soveltua tarpeisiisi. Vaihtolavalle keräät kätevästi pihatöissä syntyvän jätteen, jolloin pihasi pysyy siistinä ja syntyneet jätteet kulkeutuvat kätevästi pois tontiltasi. 

Jätehuollon ammattilainen palveluksessasi

Salon Seudun Ympäristöhuolto Oy tarjoaa vaihtolavojen vuokraamisen lisäksi jätehuollon monipuoliset palvelut. Meiltä saat viikoittaisen jätehuollon lisäksi myös kierrätyspalvelut niin taloyhtiöille kuin kotitalouksillekin.

 

Monipuolinen kalustomme mahdollistaa kattavasti erilaisen jätteen keräämisen. Pitkä, yli 50 vuoden kokemuksemme alalta takaa luotettavat ja laadukkaat palvelut. Säännölliset jätehuoltopalvelumme ovat tarjolla Salossa ja lähialueilla. Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous taloyhtiösi tai omakotitalosi jätehuollosta.